Cart 0

AV – de afkorting van AVÉ – de betekenis van ”groet” in het Latijns. Geen beperkingen, we hebben gekozen voor “diversity” – simpel, divers, verschillend en vooruitkijkend. Uiteraard zijn onze producten bedoeld voor iedereen – AV diversity – for everyone.

Tijdens het sporten is ons altijd opgevallen dat de meeste mensen hun oudste handdoek uit de kast halen om in de sportschool te gebruiken. Een merendeel van onze sportcollega’s sporten met uitgewassen bleke handdoeken die helemaal niet bij de hippe (en vaak dure) sportoutfit past. Een handdoek die 9 van de 10 keer achter de rugleuning van het sportapparaat naar beneden glijdt, te kort is en na de fanatieke oefeningen grote zweetplekken achter zich laat. En, waar laat u uw pasje, sleutel, handdoek, telefoon…? Herkenbaar? Dit moet toch anders kunnen dachten wij! Zo zijn we op het idee gekomen om een nieuwe multi-functionele sporthanddoek te maken.

De AV Sporthanddoek heeft een handige omslag aan de achterkant die u over de rugleuning van het fitnessapparaat hangt. De handdoek is licht en makkelijk mee te nemen en is gemaakt van hoogabsorberend microvezel stof. Uiteraard is er zorgvuldig een heerlijke zachte stof uitgekozen. De omslag bevat een handig opbergzakje aan de achterkant zo dat u uw pasje, sleutel en mobiele telefoon kunt opbergen. De handdoek bevat vier handige lussen om de handdoek op te hangen. De AV Sporthanddoek is beschikbaar in de mooie kleuren Koningsblauw en Paars. Daarnaast is de handdoek perfect voor op de tuinstoel, op het strand, in uw huisgym en natuurlijk op vakantie. Waarom niet gewoon als hoofdkussen. Je rolt de AV sporthanddoek makkelijk op. Nooit meer gedoe en nooit meer zonder de AV Sporthanddoek!

In de webshop kunt u ook diverse andere producten vinden. Bijvoorbeeld een mooie sportfles of onze baby badcape (ook gemaakt van microvezel stof). Of zoekt u een exclusieve of unieke tassenhanger/tassenhaak? Kijk dan op www.youroni.nl (onderdeel van AV diversity). Geen vrouw zonder tas en geen tas zonder ONI!